POSLIKAVA VOZIL

SPLOŠNO

Bogate izkušnje pri poslikavi avtobusov nam omogočajo učinkovito in kvalitetno poslikavo prav vseh vrst vozil, katere lahko naročnik učinkovito spremeni v poceni, a ugleden premični oglas, ki je opazen povsod, kjer je vozilo na poti.

Poslikava vozil se izvaja z visoko kakovostnimi smolepilnimi PVC folijami, ki so namenjene najbolj zahtevnim aplikacijam na vozila.

Folije se odlično prilagajajo tako konkavnim, kot konveksnim površinam ter so visoko odporne na vremenske vplive. Vsi uporabljeni materiali zagotavljajo dolgo obstojnost in preprečujejo morebitno pokanje ter odstopanje folije z vozila.

DEJSTVA

Poslikava vozil je priljubljen in cenovno ugoden način (dodatne) promocije podjetja ali blagovne znamke. Uporablja se na različnih področjih in v različne namene, poslužujejo se ga tako manjša podjetja, kot tudi večje korporacije.

Poslikava vozil se najpogosteje uporablja:

  • za povečanje prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke v skladu s celostno grafično podobo (dolgoročno)
  • za dodatno (kratkoročno) promocijo blagovne znamke, izdelka ali storitve
  • kot osebno željo po popestritvi izgleda vozila

Poslikava je možna tako na karoserijskih, kot tudi na steklenih površinah vozil, vse v skladu z veljavno zakonodajo. Polepi se lahko celotno vozilo ali le posamezne dele, tako da so motivi lahko zelo različni, od manjših do večjih črk, logotipov, tanjših linij, vzorcev, slik itd.

Poslikava je možna na naslednjih vrstah vozil:

osebna vozila
dostavna in kombinirana vozila
vozila za prevoz potnikov
tovorna vozila
ostala prevozna sredstva (plovila, letala, itd.)
OGLEJTE SI NAŠE REFERENCE.
REFERENCE